KEY ANSWERS ABOUT THE PROJECT "ANDROMIDA PLANET ONE" IN KOYAL
ENCLAVE GHAZIABAD – TINA DATTA

Question 1 : What is Andromida and why the project has been named as “ Andromida Planet One”?
Answer: Andromida name has been driven up from Andromeda which is named upon a Galaxy, close to our milky way. Planet is a part of Andromeda and therefore project has been named as “Andromida Planet One”.

Question 2 : How close is the project “Andromida Planet One” to the Delhi Border and Metro Station?
Answer: The project is just 1.5 Km. close to the DLF Delhi Border. The existing metro station is Dilshad Garden Metro Station at 4.4 Km and proposed Nand Nagri Metro Station is just 2.4 Km. from the site.

Question 3 : What is the condition of the roads over there and around the project site?
Answer: The border is connected with 6 lane road and the project is upon a corner plot of 45 Mt. road including 12 mt. service lane & green belt and 24 Mt. side Road leading to other projects.

Question 4 : What is the address of the site?
Answer: The Address is GH-7, Koyal Enclave, Bhopura Mod, opposite Avas Vikas Housing Scheme, Delhi Border, Ghaziabad (India).

Question 5 : Is the land purchased from the farmers or allotted by the Authority?
Answer: The plot has been allotted by Ghaziabad Development Authority (GDA).

Question 6 : How far is the Metro Station, Hospitals, Bus Stand, Police Station, Filling Station and reputed Multiplex cum Malls etc.?
Answer: The distance has been taken from Google earth in a straight-line as follows.

Nearest Metro stations
  • Dilshad Garden Metro Station – 3.25 Km.
  • Vaishali Metro Station – 6 Km.

Nearest Renowned Hospitals
  • GTB Hospital Delhi – 3.1 Km.
  • Rajiv Gandhi Super Specialty Hospital, Delhi - 2.2 Km.
  • Narendra Mohan Hospital Ghaziabad – 5.8 Km.

Bus Stand
  • Opposite the Project “ Andromida Planet One”
  • At Bhopura Mod - 800 Mts..

Police Station
  • Existing at 2.3 Km. at Teela Mod and Proposed in Koyal enclave itself at 130 Mt. from the project “Andromida Planet One”.

Gas Filling Station
  • Existing at 1.5 Km. and proposed is opposite to the Project “Andromida Planet One”.

Bus Stand
  • Opposite the Project “ Andromida Planet One”
  • At Bhopura Mod - 800 Mts..

Shopping Malls
  • World Square Mall and MMX Mall, Ghaziabad – 5.6 Km
  • Metro mall, Cross River Mall and Aditya Mega Mall, Delhi – 5.7 to 6 Km.
  • Pacific, East End and Ansal Plaza, Delhi - 6.5 Km.
  • Proposed 10300 Sq. Mt. plot for shopping mall opposite to the project.

Commercial Retail
  • Commercial shops inside the Project “Andromida Planet One” for daily use.

Schools
  • Within a periphery of 2 Km. there are renowned schools of CBSE and ICSE boards such as St. Marry’s Christian school, St. Marks Senior Secondary School, Shemrock Waves etc.

Question 7 : What is special in Koyal Enclave?
Answer: Koyal Enclave is nearest to Delhi Border which is GDA’s integrated builder plot scheme in which several group housing plots have been allotted by GDA to the builders. GDA has already developed sewage, drainage, road and other basic amenities and therefore the development has influenced the people to buy their homes at a competitive price close to Delhi and to enjoy swimming pool, club, indoor and outdoor games etc. along with safety, security, 24x7 power supply and water supply, kitchen gas supply via gas pipe line, metro station pick and drop facility and lot more so that you could live in a peaceful environment.
Northern Peripheral road and major industrial and housing development is also coming near Koyal Enclave and the connectivity is excellent for Raj Nagar Extension and other new developing areas which shall also add the value in Koyal Enclave very soon. It is the first ever integrated builder plot scheme launched by GDA for the people willing to buy their home in Delhi but cannot afford it due to high price. It is a paradise for them to live close to delhi in excellent environment at very completive price which nobody had ever imagined!

Question 8 : What is the approx. by-road distance to the nearby places from Koyal Enclave?
Answer: The by-road distance has been taken from Google Map as follows:

  • Dilshad Garden, Delhi – 3.0 Km
  • Dilshad Garden Metro Station – 4.6 Km.
  • Yamuna Sports Complex, Surajmal Vihar Delhi – 6.5 Km.
  • Shahdra, Delhi – 7.9 Kms.
  • Vasundhra, Ghaziabad – 9.2 Km.
  • Indirapuram – 11.2 Km.
  • Gandhi nagar, Delhi – 12 Km.
  • Ghaziabad Bus Stand – 12.4 Km.
  • Sunder park, Delhi – 13 Km.
  • Connaught Place, New Delhi – 17 Km.

Question 9 : What special is there in “ Andromida Planet One”?
Answer: “Andromida Planet One” shall be the FIRST Group Housing project in Koyal Enclave and from Delhi Border. It shall consist of swimming pool, club with Gymnasium and other facilities, Indoor and outdoor games, Jacuzzi, Sauna bath, etc. We shall also provide pick and drop facility to its residents from “Andromida Planet One” to Dilshad Garden Metro Station and vice versa to support its residents.

Question 10 : What penalty shall you provide for the delayed possession?
Answer: The buyer shall be paid the penalty of Rs. 5 per sq. ft. in case of delayed possession.

*Information gathered for your clarification only. No legal offering and binding upon the builder.



Copyright © 2013 Pasha Proprties Pvt. Ltd. - All Rights Reserved. | T&C Apply.

Powered By : Pointer Soft Technologies Pvt. Ltd.